Velkommen til innvielse av lavvoen ved Svartetjødn!

Noen har sikkert oppdaget at det i høst har vært hektisk aktivitet med helikoptertransporter fra parkeringsplassen på Storemyr og byggeaktivitet ved Svartetjødn.  Holsåsen Utmarkslag har laget et skileikområde med lavvo og tilbehør: Denne er tilgjengelig for alle, det er både en ovn for innvendig oppvarming og grill til bruk ute. 
Den offisielle åpningen er 2. juledag kl 12.00. Både store og små er velkommen til åpningen hvor det blir pølsegrilling og kanskje andre overraskelser. Ta gjerne med varme klær og sitteunderlag, for selv om det vil være varmt inne er det også benker på utsiden for de som vil nyte solen.Skileikområde 

Lavvoen er finansiert av Asle Mørk, Knut Medhus, Torstein Seim og Leif Johnny Nestegard.
I tillegg har Sparebank 1 stiftelsen Hallingdal og Skue sparebank gitt tilskott og
3G hytter har sponsa med oppsetting av lavvoen.
Det er også søkt om tilskott frå andre, men så langt er det ikkje kome meir.   
Utmarkslaget samarbeider med Holsåsen sti- og løypenemnd som skal sørge for at tilkomsten til lavvoen er preparert. I tillegg vil bakken som du ser på bildet til høyre bli preparert. Her er det muligheter til både løssnøkjøring og hopp og slalombakke. Det henger en spade på utsiden, og dørnøkkelen henger i en liten kjetting ved døren.

Reglene for bruk er oppslått på plakat inne, og forøvrig gjelder det som alltid ellers å forlate plassen like pen som da du kom! Og hvordan du kommer frem?
Fra parkeringsplassen på Storemyr følger du skiløypen til Syningen og tar av til Brenthovd. Du ser lavvoen til venstre når du kommer opp på flaten ca 600 meter fra Syningen

R.E.

Til informasjon

Oppslag

Plan for løypekjøring vinteren 2024:

Mandag - torsdag:  Storerunden og Skogsrunden en til to ganger pr uke etter behov og værforbehold

Fredag - lørdag og søndag: alle løyper etter behov og værforbehold.